Monday, January 7, 2013

2013

Hari ni dah 7 Januari...Aku baru nak cerita pasal 2013...2012 dah pun berlalu so dah boleh tutup buku...orang banyak cite pasal pengalaman pahit dan manis...bg aku 2012 lebih banyak yg pahit dari manis...ape yang aku hajati tahun lps bnyak yg xdpt...wishlist aq untuk tahun ini adalah :

:▶
Ipad
:▶
Smart TV
:▶
PS3
:▶
Proton Saga FLX

Harap-harap boleh la dapat semua 2...

Thursday, November 10, 2011

Semalam aku Part 2 esok aku Part 3

Tinggal lagi seminggu je baki cuti semester aku
Selama cuti ni aku tak just duduk rumah je
Tak keluar pun pegi mane-mane
Dah lah tak ade orang pun nk ambik aku kerje
Memang 2 bulan dibazirkan macam tu je

Alhamdulillah keputusan peperiksaan part 2 aku tak lah teruk sgt
tak ade paper pun yg repeat
yang terkilan tu cume aku tak dapat 3 pointer
sikit je lagi nak dapat 3 pointer
dengan keluarnye result maka berakhir lah Part 2 aku
Alhamdulillah semuanye berjalan dengan baik

Mulai 21 november 2011 aku akan masuk Part 3
Mungkin Part 3 ni cabaran dia banyak sikit
Aku dah duduk luar
Faham-faham je lah cabaran jadi Non-Resident ni
Aku hanya mampu berdoa yang tak " terskip" kelas

HOPE THIS SEM MUCH BETTER THAN LAST SEM