Friday, May 6, 2011

Zaman Dah Berubah Dunia Dah Maju

Assalammualaikum w.b.t
Agak dah lama jugak lah aku tak update blog aku ni
Bulan lepas sibuk ngan final exam bulan ni pulak sibuk merayau

Issshhhhh apa aku merepek ni
Apa rahsia di sebalik title entry ni
Sebenarnya aku nak cerita pasal manusia zaman sekarang yang dah banyak berubah
Cerita nya begini
Aku ni jenis orang yang rajin online facebook
Pastu aku ada terbace post sorang mamat ni yang agak poyo ar
Konon nya dia ni nak tunjuk baik ar
Macam-macam ar dia cakap lah pasal agama
Apa yang aku nak highlight kat sini perlukah kita nak post tu semua kat facebook
Lagi satu perlu ke kita nak bagitau semua orang yang kite tertinggal solat
Aku rasa tak perlu kot
Pastu yang kau cakap kau nak sebar dakwah guna facebook
Kau dah cukup ke ilmu agama,aku tengok kau solat pun selalu tertinggal
Pastu tiap malam tengok video porno
Aku rasa baik kau dakwah diri kau dulu sebelum kau nak dakwah kan orang lain
ni cerita yang laki

Pastu ni cerita yang pompuan plak
Aku searching-searching kat fb tu nak cari member-member lama aku
Macam-macam jenis pompuan aku dapat tengok
Pertama pompuan yang pakai baju seksi nak bagi laki tengok lurah kau tu
Kau ingat cantik sangat ke tunjuk lurah tu kat orang
Kau orang tak ada perasaan malu ke kat laki
Kau orang ingat laki suke ke tengok lurah kau tu
Boleh jalan lah
Kedua pulak pompuan yang tunjuk jari fuck
Kau tau ke apa maksud jari tu????
Kalau tak tau jangan buat
Ke kau memang dah sangap nak benda tu??
Fikir lah wahai pompuan
Fikir yang 1 ari nanti korang akan berkahwin
Kau ingat bila laki tengok pic tu laki boleh terpikat ngan kau
Boleh jalan lah

Lastly aku nak minta maaf kalau entry aku ni ada menyinggung perasaan-perasaan pompuan or sape-sape saje yang bace entry aku ni
Entry ni just untuk memberi kesedaran kepada manusia-manusia sekalian tak lupa diri aku jugak


Terima kasih
cya =,=