Thursday, November 10, 2011

Semalam aku Part 2 esok aku Part 3

Tinggal lagi seminggu je baki cuti semester aku
Selama cuti ni aku tak just duduk rumah je
Tak keluar pun pegi mane-mane
Dah lah tak ade orang pun nk ambik aku kerje
Memang 2 bulan dibazirkan macam tu je

Alhamdulillah keputusan peperiksaan part 2 aku tak lah teruk sgt
tak ade paper pun yg repeat
yang terkilan tu cume aku tak dapat 3 pointer
sikit je lagi nak dapat 3 pointer
dengan keluarnye result maka berakhir lah Part 2 aku
Alhamdulillah semuanye berjalan dengan baik

Mulai 21 november 2011 aku akan masuk Part 3
Mungkin Part 3 ni cabaran dia banyak sikit
Aku dah duduk luar
Faham-faham je lah cabaran jadi Non-Resident ni
Aku hanya mampu berdoa yang tak " terskip" kelas

HOPE THIS SEM MUCH BETTER THAN LAST SEM